diploma academie verkocht

 

De voormalige en de huidige eigenaar van het diploma.

 

Op 23 juli 2015 is mijn diploma Autonome Beeldende Kunst dan toch verkocht. Het hoogste bod op Marktplaats werd uitgebracht door de heer H. J. M. Wijnne: € 17,89.

 

 

Reactie van de heer Wijnne:

“Na de HAVO heb ik Commerciële Economie (HEAO) gestudeerd en mij vervolgens omgeschoold tot docent Economie. In de avonduren tijdens mijn werk heb ik daar een bevoegdheid voor Aardrijkskunde bij gehaald. Na deze drie HBO diploma’s zelf behaald te hebben leek het mij wel leuk om voor de vierde niet echt moeite te hoeven doen. Nu zijn er verschillende websites die nepdiploma’s op internet aanbieden, maar dat leek mij te louche. Je weet natuurlijk nooit met wat voor types je dan in zee gaat.

Toen ik aan het rondsnuffelen was op Marktplaats zag ik de advertentie van Nelle Boer. Een buitenkansje die ik niet kon laten lopen. Daarom maar meteen 17,89 euro geboden. Er was al 10 euro geboden dus daar moest ik overheen. Teveel bieden wilde ik ook niet omdat ik dat bedrag niet snel met een diploma Autonome Beeldende Kunst terug zal verdienen.

Zelf kon ik vroeger best goed tekenen. Vooral tijdens de lessen Engels op de HAVO (zie afbeelding hieronder). Hier heb ik de juiste basis gelegd om als Autonoom Beeldend Kunstenaar aan de slag te gaan. Ik hoop nu met dit diploma dan ook echt naam te gaan maken in de kunstwereld.”

 

h.j.m.

“On the move”, 2007 | H.J.M Wijnne

 

Lees hier hoe ik er toe kwam mijn diploma op Marktplaats te zetten.